در مرحله اول از شما یک تست تعیین سطح گرفته می‌شه تا معلوم بشه که در چه سطحی هستی!

این جلسه حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشه که یک قسمت آن تعیین سطح و قسمت بعدی آن مشاوره درباره روند یادگیری زبان شماست (البته اگر نیاز باشد). البته وقتی کار تعیین سطح سخت بشه و تشخیص سطح شما با امتحان شفاهی ممکن نباشه، از یه امتحان کتبی هم استفاده می‌کنیم.

نقطه شروع، سطح پایه نیست بلکه مقدماتی است. به همین خاطر باید تصمیم بگیریم که کدام یکی برای شما مناسب است. قبلاً هرکس می‌گفت من خیلی ضعیفم بدون تعیین سطح، فرد رو وارد سطح مقدماتی می‌کردیم ولی در موارد زیادی معلوم می‌شد فرد مورد نظر شکسته‌نفسی کرده و اساساً باید از پایه شروع می‌کرده نه مقدماتی. حتی در برخی موارد ضعف زبانی فرد آن‌قدر زیاد بود که حتی سطح مقدماتی هم براش زیاد بود. به همین خاطر دیگه ریسک نمی‌کنیم. همه را از فیلتر تعیین سطح می‌گذرانیم تا هیچ مشکلی از این بابت در ابتدای راه برایت پیش نیاید.

نیازی به آماده‌سازی نیست. نقطه شروع همه مطالعات بعد از تعیین سطحه. مطالعه نقش زیادی در تغییر نتیجه تعیین سطح نداره. در حقیقت، مطالعه چیز زیادی به سواد کلامی اضافه نمی‌کنه.

در طولانی مدت ۱۰۰% ولی در مدت خیلی کوتاه به‌طور مستقیم تأثیری روی نتیجه کنکور شما نمی‌ذاره، ولی تأثیر غیرمستقیم آن خیلی به درد شما می‌خوره. شما وارد مسیر زبان‌آموزی می‌شید و متوجه می‌شید که باید از چه استراتژی‌هایی برای بهبود زبان استفاده کنید. همین راهکارها به شما کمک می‌کنه که چطور به‌صورت مؤثر برای بخش زبان در کنکور آماده بشی. البته در جلسه مشاوره، به این سؤال شما پاسخ دقیق‌تری داده خواهد شد.

اولین قدم برای شروع هر کار مهمی، سخت‌ترین قدمه. شما هم مثل بقیه بلاخره باید از یک جا شروع کنی. نقطه شروع شما هم مثل نقطه شروع اکثر کسانی که وارد این سطوح می‌شن، سطح Starter یا پایه است. همه مثل شما اول نگرانند ولی به محض اینکه چند جلسه می‌گذره تمام نگرانی‌هاشون از بین می‌ره.

بله. اگر شما دوره مقدماتی (Elementary) رو تموم کنی به سطحی از زبان می‌رسی که می‌تونی برای تفریح و یا خرید به کشورهای اطراف سفر کنی و بدون هیچ مشکلی برگردی. ولی با این سطح از زبان شاید نتونی برای معاملات بزرگ چانه‌زنی کنی و یا در یک سخنرانی علمی شرکت کنی و یا کتاب‌های قطور مختلف رو راحت بخونی.

خیر. در واحد بزرگسالان، فقط بزرگسالان تحصیل می‌کنن و بچه‌ها (از ۴ تا ۱۷ سال) در یک ساختمان جداگانه تحصیل می‌کنند. شما با هم‌سن‌وسال‌های خودتون همکلاسی می‌شید!

در قالب کلاس‌های عمومی، مسلماًً چنین کاری ممکن نیست. شاید با کلاس‌های خصوصی تا حدی این مسئله ممکن باشه. شما باید در جلسه تعیین سطح شرکت کنی و مشاوره بگیری. مورد شما یک مسئله عادی نیست و نیاز هست که یک متخصص به شما کمک کنه.

انگلیسی بلد نبودن بعد از فارغ‌التحصیلی ضربه‌های بیشتری به شما می‌زنه! جای نگرانی نیست! اکثر یادگیری‌ها توی کلاس انجام می‌شه و شما چیزی به اسم پروژه نداری. شاید بعضی اوقات از شما خواسته بشه یک پاراگرف برای استاد بنویسی ولی معمولاً بیشتر از این نمی‌شه.

به‌هرحال زبان بلد نبودن می‌تونه بعدها، وقتی سرتون شلوغ‌تره، برای شما دردسازتر از امروز بشه. بهتره یک بخش از زمان روزانه‌تون رو بزارید برای این کار. بیشتر کلاس‌های مؤسسه عصر شروع و تا ۱۱ شب ادامه داره. حتی اگر این کلاس‌ها برای شما مقدور نیست، دوره‌های دیگری هم داریم که می‌تونه به شما کمک کنه. برای این کار باید حتماً در جلسه مشاوره شرکت کنی.

تا سال ۹۴ قائده این بوده که پس از پایان ترم سوم دکتری (قبل از آزمون جامع) شما باید نمره 6.5 را ارائه بدی. البته این قانون هر ساله تغییر می‌کنه و بهتره شما با دانشگاه مورد نظر تماس بگیری.

همه نوع کلاس در مؤسسه برگزار می‌شه. یک روز در هفته، ۲ روز در هفته، ۳ روز در هفته و ۶ روز در هفته.

غیبت در ۶۰% از کل جلسات یک ترم باعث حذف شما می‌شه. مثلاً در دوره‌های ۳ روز در هفته، شما در مجموع ۱۶ جلسه داری. اگر ۹ جلسه غیبت کنی، از کلاس حذف می‌شی. در این‌باره در بخش «قوانین و مقررات» توضیحات مفصلی ارائه شده.

برای رد مردودی، سه راه برای شما وجود داره:

  1. تکرار دوباره ترم مردودشده
  2. شرکت در برنامه جبرانی در فاصله تعطیلی بین دو ترم (حداقل سه جلسه خصوصی درصورتی که ضعف علمی زبان‌آموز زیاد نباشه.)
  3. آزمون مجدد مشروط مخصوص عزیزانی است که فعالیت کلاسی خوبی دارند (نمره ۴۲ به بالا) ولی باز مردود می‌شوند. این دوستان می‌توانند در آزمون مجدد مشروط شرکت کرده و درصورتی که نمره ۲۸ یا بیشتر را کسب کنند، آن ترم را قبول می‌شوند.